Reportage 

Senior dating er blevet populært

Er du en senior, som måske har hørt nogle af dine venner snakke om, at de faktisk møder nye mennesker, som de har meget tilfælles med, på nettet? Det lyder måske underligt for dig, for I har jo hinanden at være sammen med, og hvad er det også for noget pjat med, at man kan møde folk på nettet i stedet for i virkeligheden?

Det er faktisk slet ikke så skørt, som du tror, og der er helt sikkert mange flere, end du lige tænker, som benytter sig af den type apps på nettet. Online dating er nemlig lige så meget for seniorer, som det er for unge mennesker – også selvom det umiddelbart ikke giver mening. Men hvis du gerne vil have et større kendskab til den verden og vide, hvorfor du som senior også bør give det en chance, så kan du se med lige her.

Dating apps er ikke kun for unge mennesker

Der er nok mange, som forbinder dating apps og online dating med noget, som primært unge mennesker bruger. Den fordom kommer nok primært af, at unge mennesker generelt er rigtig gode til at bruge moderne teknologi, og bruger den meget.

Der er sikkert noget om snakken i forhold til, at unge mennesker bruger dating apps meget, fordi de netop bruger deres mobiltelefoner ofte. Men i forhold til online dating kunne det meget vel være seniorernes territorium, fremfor de unges. Der er nemlig rigtig mange seniorer, som har fået øjnene op for det, som man kan, hvis man bliver god til at færdes rundt på internettet. Og særligt computeren er der mange seniorer, der har knækket koden til.

Flere ældre er blevet gode til at bruge internettet

Hvis man tænker over det, så giver det faktisk også rigtig god mening, at flere ældre er begyndt at bruge internettet, og dermed også benytte sig af mulighederne for online dating. Som nævnt tidligere er mobiltelefonerne i høj grad de unges område, fordi de er vokset op med dem, og derfor ser telefonerne som en naturlig del af deres liv. Seniorerne er ikke i sammen grad vant til telefoner, men computere derimod har været der i lidt længere tid, og derfor er der faktisk også rigtig mange seniorer, som er blevet gode til at bruge internettet. Der er eksempelvis mange, der tale om, at Facebook i høj grad tilhører de ældre generationer nu, og at de unge mere har overtaget sociale medier som Instagram og TikTok. Og på computeren finder man selvfølgelig også muligheden for online dating, som også rigtig mange seniorer har kastet sig ud i, fordi de netop føler sig mere trygge ved computerens funktioner, og måske også har hørt folk på deres alder, der har gode erfaringer med online dating.

En ny og spændende måde at møde nye mennesker på

Du har måske hidtil haft den holdning, at det er noget pjat at skrive og mødes med folk, som man aldrig har mødt i virkeligheden, men udelukkende har fået en relation til på nettet. Men hvis du tænker nærmere over det, kan online dating faktisk lystre et behov, som mange har – uanset om det er en kæreste eller en ven, man leder efter.

Seniorer har generelt ikke de samme muligheder for at møde nye mennesker, som unge eksempelvis har. Man har ikke muligheden for at danne nye relationer på arbejde, i skole eller til fritidsaktiviteter. Selvfølgelig er der også tale om, at mange seniorer slet ikke har behovet for at møde nye mennesker, men hvis man har, så er det oplagt at gøre det på online dating, hvor man endda kan finde en, man har meget tilfælles med. Så prøv senior dating – det er helt klart et forsøg værd!

Disclaimer

Related posts

Leave a Comment